Tom handlekurv

Om oss

Forsiden Om oss

 

Så Lett Data sørger for at IT virker optimalt i din bedrift. Alltid. Vi har hjulpet bedrifter med både hardware, software og IT-drift siden 1997. Vi har mange fornøyde kunder fra de fleste bransjer, både i Sandefjord, Vestfold og Sør-Norge forøvrig

God kundeservice står øverst på vår agenda. Vi vet hvor avhengig du er av å få rask IT-hjelp når du står overfor utfordringer. Derfor tar vi alltid telefonen, og er alltid raskt på plass for å fikse ting. Vi mener at god kundeservice handler om å gi deg 100% ærlige råd, det får du hos oss. Vi selger deg det du trenger, verken mer eller mindre.

God kundeservice handler også om at vi innehar IT-ekspertise og holder oss oppdatert på faget. Vi vet hvilket utstyr og systemer du trenger og tilrettelegger alt, så du kan bare bruke utstyret med en gang. Dessuten sørger vi for god IT-sikkerhet og en trygg hverdag.

Med oss i ryggen, har du en partner som gir deg optimale IT-løsninger for din bedrift. Vi sørger for at alt virker, og trenger du hjelp - er vi der på et blunk;-)